Støt Give-Egnens Museum – alle bidrag gør en forskel

Mange tak fordi du overvejer at støtte Give-Egnens Museum. Din donation kan støtte museet i arbejdet med at bevare egnens kulturarv samtidig med, at vi kan tilbyde spændende udstillinger, oplevelser og aktiviteter for hele familien.

Du kan enten give et gavebidrag eller oprette et testamente.

Gavebidrag

Med et gavebidrag fra 200 kr. kan du være med til at støtte op om museets arbejde.

Give-Egnens Museum forsøger at komme med på SKATs liste over godkendte, almennyttige foreninger og institutioner. For at komme på listen, skal vi modtage 100 donationer à minimum 200 kr.

Du kan enten overføre via din bank eller med MobilePay.

MobilePay

Donér minimum 200 kr. via MobilePay på 96910 (Give-Egnens Museum).

Tilføj ”Donation CPR/CVR-nummer” i kommentarfeltet.

Donér via bank

Betal minimum 200 kroner på Give-Egnens Museum reg: 9557 konto: 5480 082 054

og mærk bankoverførslen ”Donation navn og CPR/CVR-nummer “.

Støt med din arv – opret testamente

Med et testamente har du mulighed for at støtte Give-Egnens Museum med noget eller hele din arv.

Testamentet er gratis at oprette

Når du vælger at donere arv til os, vil dit testamente være gratis at oprette. Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24, som hjælper dig med at oprette et gratis testamente med donation til museet.

Oprettelsen af testamentet er nem og enkel. Oprettelsen foregår ved, at du svarer på en række spørgsmål online, der tilpasser sig dig og din arvemæssige situation. Du kan altid få hjælp ved at ringe eller skrive til virksomheden, og hjælpen er ligeledes gratis. Start oprettelsen her.

Testamentet bliver gratis, når du vælger at donere arv til os.

Underskrift

Når du har svaret på spørgsmålene hos Dokument 24, sender virksomheden straks et skræddersyet testamente til dig pr. e-mail. Herefter skal testamentet printes og skrives under foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner. Dokument 24 anbefaler, at testamentet skrives under foran notar.

En notar er en person ansat hos domstolene, hvis opgave er at sikre, at du er ved dine fulde fem, når du skriver testamentet under. Notarens opgave er ligeledes at gemme dokumentet i Centralregistret for testamenter, så testamentet altid vil dukke op, når du går bort.

Du vil modtage yderligere vejledning, når du modtager testamentet.

Al støtte går direkte til museet

Give-Egnens museum er fritaget for at betale gave- og arveafgift. Al støtte går således ubeskåret til museet. Vi håber, at du vil være med til at oprette et testamente, der betænker museet med dele eller hele din arv.

 

Tak for din støtte!