Skolebesøg

Give-Egnens Museum tilbyder skolebesøg for både grundskolen og ungdomsuddannelser. På museet bliver historien og de historiske genstande bragt i spil, og eleverne får mulighed for at komme tættere på fortiden og fortidens mennesker. Vi lægger vægt på aktiv og indlevende formidling, der vækker nysgerrigheden og giver anledning til fordybelse og refleksion.

Rundvisning for skoler

Vi tilbyder rundvisninger i vores permanente udstillinger. Et skolebesøg kan blandt andet indeholde en rundvisning med fokus på landliv og børneliv for over 100 år siden, en tur i kolonialforretningen og i skolestuen.

1 times guided tur med guide: 900kr.

Dertil kan tilkøbes en ekstra ½ time med guide: 200 kr.

Julerundvisning på museet – 2022.

Kom og besøg Give Egnens Museum i julemåneden og få en sjov og spændende oplevelse.

Vi tilbyder et forløb inddelt i 2 moduler målrettet skoler og dagtilbud.

– Jul i den gamle skole: Bliv budt indenfor i den vinterdunkle skolestue, til et stemningsfyldt blik på hvordan det var at gå i skole i juledagene omkring år 1900. Børnene får en stærk oplevelse, der fortæller om hvordan det var at sidde i en gammel skolestue og modtage undervisning samt lytte til nogle af julens historier.

– Jul på hedegården: Kom med ind på gårdspladsen ved hedebondens gård. Der hvor det store pyntede juletræ står. Her kan i høre om hvordan holdt man jul i gamle dage – i byen og på landet. Det nemlig ikke ens og det ligner heller ikke helt den jul vi kender i dag. Vær med når vi undersøger juletræet og hører om gamle juletraditioner.

Praktisk
Varighed: Hvert modul varer 45 minutter

Antal: Prisen er pr. klasse på max 30 pers.
Pris: 1 modul: 750kr / 2 moduler: 1.100kr.

Som noget ekstra tilbyder museet i år tilkøb af enten vafler med syltetøj og sukker(Ikke bag selv i år), eller bagning af vaniljekranse til at tage med hjem.
Kontakt museet for pris og yderligere information om tilkøb.

Skriv til: booking@gem.dk

Book

Kontakt os på hverdage mellem 8-16 for at høre mere eller booke et besøg. Vi anbefaler, at I henvender jer i god tid, da vi i perioder hurtigt kan være booket op.

Kontakt os på: booking@gem.dk eller ring til os på telefon +45 20 10 77 82.